𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐜𝐞𝐯𝐞𝐚𝐧ă, 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐚𝐭ă 𝐝𝐞 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚ț𝐢𝐚 𝐑𝐨𝐦â𝐧ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 „𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 î𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚”

Primarul Ion lungu a anunțat că municipalitatea suceveană a fost premiată de Asociația Română pentru Smart City la Palatul Parlamentului la cea de-a șasea ediție a Smart City Industry Awards (SCIA), cel mai important eveniment al anului în industria smart city, care a avut loc în data de 31.03.2022.

Evenimentul reprezintă un demers național pentru dezvoltarea comunităților creativ-inteligente și încurajează autoritățile centrale și locale să își asume valori și deziderate comune pentru progresul societății.

Primăria Municipiului Suceava a obținut Premiul la categoria Smart Mobility pentru proiectul „Sistem integrat de transport public ĂŽn municipiul Suceava”.

”Este o recunoaștere a efortului pe care l-a făcut orașul nostru pentru modernizarea infrastructurii și mijloacelor de transport public, fiind primul oraș din România care va avea în totalitate transport electric.

Vom continua în perioada următoare să implementăm noi proiecte în domeniul mobilității, a producerii energiei electrice, a calității mediului, modernizarea și digitalizarea serviciilor publice, modernizarea infrastructurii educaționale, dezvoltarea infrastructurii pentru turism, dezvoltarea infrastructurii sportive în așa fel încât orașul nostru să fie cât mai confortabil pentru locuitorii săi, mai atractiv pentru investitori și pentru turiști.

Premiul a fost ridicat de consilierul de la Cabinetul primarului profesor Ovidiu Milici”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *