15 autobuze noi, produse de firma Solaris din Polonia vor întregi parcul auto electric al municipalității sucevene. Întâlnire între primarul Ion Lungu și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cseke Atilla-Zoltan

Primarul Sucevei, Ion Lungu a avut în această dimineață o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cseke Atilla-Zoltan cu care a discutat despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze licitate de minister.

”Licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12. Ieri a expirat perioada de contestare și putem semna contractul”, a transmis Lungu.

Edilul Sucevei a mai spus că alte probleme discutate au fost legate de finanțarea Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.

Lungu a transmis că mulțumește ministrului Cseke Atilla-Zoltan pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate.

De asemenea, Ion Lungu a mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu directorul general, referitoare la Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru Stadionul Nou.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *