Mopan Suceava
Administratie

15 autobuze noi, produse de firma Solaris din Polonia vor întregi parcul auto electric al municipalității sucevene. Întâlnire între primarul Ion Lungu și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cseke Atilla-Zoltan

Primarul Sucevei, Ion Lungu a avut în această dimineață o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cseke Atilla-Zoltan cu care a discutat despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze licitate de minister.

”Licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12. Ieri a expirat perioada de contestare și putem semna contractul”, a transmis Lungu.

Edilul Sucevei a mai spus că alte probleme discutate au fost legate de finanțarea Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.

Lungu a transmis că mulțumește ministrului Cseke Atilla-Zoltan pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate.

De asemenea, Ion Lungu a mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu directorul general, referitoare la Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru Stadionul Nou.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *