0230. 210678, telefonul de la cabinetul primarului la care sucevenii care au nevoie de sprijin în special persoanele peste 65 de ani pot apela zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 – 22.00

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis că Primăria a pus la dispoziție un număr de telefon direct la cabinetul primarului, o linie funcțională de luni până vineri, între orele 8.00 – 22.00, în condițiile în care începând de astăzi sunt limitate și mai mult deplasările, conform celei de-a treia ordonanțe militare, anunțate aseară.

”De astăzi începe o perioadă destul de grea, având în vedere că își produc efectele Ordonanțele Militare prin care se limitează deplasările. Primăria Municipiului Suceava reamintește că a pus la dispoziție un număr de telefon direct, de la cabinetul primarului, DESTINAT EXCLUSIV CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI SUCEAVA – (0230) 210 678, la care se pot ridica probleme legate de noul Coronavirus (COVID -19). Linia este funcțională între orele 8:00 – 22:00, de luni până sâmbătă inclusiv.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Vă stă la dispoziție atât Direcția de Asistență Socială, cât și Poliția locală!

Mă adresez, în special, persoanelor de peste 65 de ani. Dacă aveți nevoie să vă aprovizionați cu cele necesare, medicamente sau alimente, după caz, vă rugăm să ne sunați la numărul anterior menționat.

Și cei care sunt luați în evidența Direcției de Sănătate Publică Suceava și se află în izolare la domiciliu sunt sunați zilnic și beneficiază de apă și mâncare, dacă solicită acest lucru. Împreună, uniți și responsabili, vom trece cu bine și peste această încercare! Doamne ajută!”, a transmis pe pagina sa de facebook, primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *