1.051 vaccinuri anticovid administrate ieri în județ. Numărul total al sucevenilor vaccinați împotriva noului coronavirus a ajuns la 16.343

 

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat azi  că în cursul zilei de ieri 29 ianuarie,  s-au vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 1.051 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:

–           Spital Județean Suceava – 478

–           Spital Municipal Rădăuți – 114

–           Spitalul Municipal Fălticeni – 138

–           Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 102

–           Spitalul Orășenesc Gura Humorului – 102

–           Spitalul Orășenesc Siret – 93

–           Spital Municipal  Vatra Dornei – 24

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 16.343 persoane cu doza I si 1.770 persoane cu doza a II-a.

Pentru data de  30 ianuarie a.c. pe raza județului Suceava s-au înscris 769 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile au fost programate pentru vaccinare împotriva Sars-Cov2 3.308  persoane, sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare existând în toate centrele de vaccinare din județ

DSP reamintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.