100 DE PIESE DE MOBILIER CARE TREBUIAU SĂ AJUNGĂ LA SUCEAVA, CONFISCATE ÎN PORTUL CONSTANȚA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, piese de mobilier în valoare de aproximativ 74.000 lei, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unei mărci cunoscute.

În data de 31.07.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Suceava. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul pe raza județului Suceava.

În urma controlului, au fost descoperite 100 de piese mobilier, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unei mărci cunoscute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 73.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *