Bucovina se vede din Austria! Suceava promovată la Târgul Internaţional de Turism FERIEN MESSE

Astăzi a început primul târg internațional la care Judeţul Suceava participă în anul 2019, ca destinatie turistică. Este vorba de cea mai importantă manifestare de acest gen din Austria, la care Bucovina este prezentă încă din anul 2010. 

Standul Bucovinei este parte integrantă a standului organizat de 4 dintre cele mai importante destinații la nivel național (Bucovina, Sibiu, Bihor și Oradea), care au închiriat împreună un spațiu la acest eveniment. 
România este reprezentată la Târgul Internaţional de Turism FERIEN MESSE prin standul comun al celor patru destinații, care este amenajat în Hala A a Messe Centrum, la numărul A0703. Poziționarea standului este excelentă, la intrarea principală a halei A, fiind învecinat cu standul Turciei, Poloniei și Bratislavei, destinații consacrate pe piața austriacă. 

Conceptul de stand a fost unul unitar, fiecare din cele 4 destinații având un suport printat în spatele desk-ului format din trei imagini reprezentative. Bucovina a ales ca imagini reprezentative Mănăstirea Sucevița, Mocănița Huțulca și pluta pe Bistrița organizată la Ciocanești. 

Promovarea Bucovinei se realizează prin intermediul materialelor de informare și promovare turistică: broșurile Bucovina și Mănăstiri din Bucovina, Turism activ în Bucovina, Turism rural în Bucovina, harta județului, materialele de promovare ale Muzeului Bucovinei și ale Cetății de Scaun a Sucevei, transmit specialiştii Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din cadrul Consiliului Judeţean Suceava.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.