Mopan Suceava
Actualitate

1009 persoane externate din spital și 575 declarate vindecate, 13575 persoane ieșite din carantină, în județul Suceava

Instituția Prefectului – județul Suceava anunță că până la această dată au fost externate din spital 1009 de persoane și au fost declarate vindecate 575 de persoane.

Referitor la situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, conform comunicatului transmis, la această dată se află în autoizolare la domiciliu 625 de persoane, iar în carantină instituționalizată 465 de persoane.

Până astăzi, 29 aprilie a.c., au ieșit din autoizolare 13575 de persoane, iar din carantină instituționalizată 1828 de persoane.

Conform datelor transmise, 502 cadre M.A.I, polițiști, jandarmi, polițiști de frontier, 105 polițiști locali și 17 militari MApN au acționat pentru menținerea ordinii  și siguranței publice, pe raza județului Suceava, în contextul pandemiei COVID 19, în ultimele 24 de ore, în 48 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 492 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost constatate și aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 199.735 lei și a fost înregistrat 1 dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de fals si uz de fals.

De ieri până azi, au fost depistate 92 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 172000 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *