Mopan Suceava
Actualitate

101 cazuri active de covid în județ, 73 de localități fără cazuri în evoluție

Astăzi în județul Suceava sunt 101 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 73 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz în evoluție, 13 au sub cinci cazuri în evoluție, 2 au sub zece cazuri în evoluție iar 1 are peste zece cazuri în evoluție. Rata cazurilor active pentru fiecare localitate din județ în parte este prezentată în tabelul următor.

 

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 1 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 474 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 26 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 0 pacienți sunt în zona tampon și 448 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 26 pacienți diagnosticați Covid-19:

– 13 prezintă forme medii ale bolii;

– 10 prezintă forme severe;

– 3 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 1 pacient este ventilat non – invaziv și 0 intubați ventilați invaziv).

La unitatea ATI sunt disponibile 15 paturi pentru pacienți Covid, sunt 27 ventilatoare libere, din care 15 pentru pacienții Covid-19, și 12 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 6 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (1 cu forme ușoare, 3 prezentând forme medii, 2 forme grave), 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 77 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 2 prezintă forme medii, 1 forme grave, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 32 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 forme medii și 2 cu forme grave), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (prezentând forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 11 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 40 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 2.

La nivelul județului sunt disponibile 295 de locuri libere Covid și 76 locuri pentru zona tampon.

Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava: 80011, din care 65565 persoane cu rapel.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *