103 persoane infectate cu coronavirus la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică de la Costâna: 35 de angajați și 68 de internați

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc a anunțat că au venit rezultatele testării personalului și  beneficiarilor de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) de la Costâna. DSP Suceava a comunicat că din 103 angajați testați, au fost identificați pozitiv  35, iar din 154 de beneficiari, au fost diagnosticați pozitiv  68.

”În acest moment la CRRN Costâna, sunt luate aceleași măsuri ca și la CRRN Sasca Mică, privind înlocuirea personalului diagnosticat pozitiv cu personalul aflat în izolare la domiciliu, separarea beneficiarilor pozitivi într-o altă locație, față de cei negativi, numirea unui coordonator pentru monitorizarea situației, instruirea personalului, traseul epidemiologic, dezinfecția tuturor locațiilor din incinta centrului, suplimentarea stocului de echipamente de protecție și produse de igienă.

Angajații diagnosticați pozitiv sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde vor fi internați pentru monitorizare și tratament specific”, a transmis Nicoleta Daneliuc.

Ea a mai arătat că la Centrul de Abilitare și Reabilitare Todirești, nu este nici o persoană diagnosticată pozitiv.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *