Locuinţă călcată de hoţi la Mitocul Dragomirnei

Ieri, la ora 09.22, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 70 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, despre faptul că în noaptea de 21/22.01.2019, în intervalul orar 20.00 – 07.00, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă diferite bunuri.

În urma cercetărilor s-a stabilit că susnumita locuieşte în comuna Mitocu Dragomirnei şi deţine încă o proprietate pe raza aceleaşi localităţi, în care locuieşte fiul său care în prezent se află în străinătate.

În dimineaţa de 22.01.2019, femeia s-a deplasat la proprietatea în care locuieşte fiul său, moment în care a constatat că atât din locuinţă cât şi din anexele locuinţei lipsesc diferite bunuri. Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, susnumita a declarat faptul că din casă i-au fost sustrase o butelie pentru aragaz şi un telefon mobil. Din anexa locuinţei i-au fost sustrase un aparat de sudură şi o bormaşină, toate bunurile aparţinând fiului acesteia, motiv pentru care nu a putut da detalii cu privire la marca, modelul bunurilor sustrase, sau a  prejudiciului creat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *