11 adolescenți tembeli din care 5 minori, filmați în timp ce vandalizau Statuia lui Ștefan cel Mare de lângă Cetatea Sucevei (link video Lucian Harșovschi)

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a prezentat pe contul propriu de facebook o dovadă clară de tembelism adolescentin care se înscrie în mai amplul curent al idioțeniei juvenile.

Iată descrierea evenimentului așa cum a fost consemnată în urmă cu puține minute de viceprimarul orașului: ”Cum se mai distrează tinerii în ziua de azi!
Un grup de adolescenți a vandalizat statuia ecvestră a domnitorului Ștefan cel Mare, care se află în parcul Șipote din municipiul Suceava. Monumentul din bronz a fost restaurat anul trecut de către Primăria Suceava și, din nefericire, acesta este al doilea act de vandalism.
Cei 11 tineri (5 minori) au fost identificați de Poliția Locală și vor plăti pentru “distracția” lor.
Fac publice aceste imagini pentru a conștientiza și alții că actele de “bravură” sunt identificate și pedepsite!”.

Exaltații adolescenți, prinși în frenezia  reducerii la absurd a funcțiilor neuronale de la nivelul scoarței cerebrale, n-au realizat că acel perimetru este supravegheat printr-o sumedenie de camere video tocmai pentru că pentru reamenajarea lui s-au cheltuit milioane de lei din bani publici, după ce alți dobitoci au distrus ce se construise acolo în urmă cu zeci de ani.

Clipul video la care face referire Lucian Harșovschi, poate fi urmărit aici: https://www.facebook.com/HarsovschiLucian/videos/2253689741374288/?v=2253689741374288

Please follow and like us:

Un comentariu la „11 adolescenți tembeli din care 5 minori, filmați în timp ce vandalizau Statuia lui Ștefan cel Mare de lângă Cetatea Sucevei (link video Lucian Harșovschi)

 • 28 iunie 2019 la 10:00
  Permalink

  Mesaj pentru domnul Harsovschi:cin’ sa fie,oare,tinerii frumosi si liberi care tocmai vandalizau monumentul ? Din ce logica,din ce umori si glande sociale izvorasc ei si cura?
  Au nu cumva,domnu’ Harsovschi,astia sunt tocmai aceia pe care ii sponsorizati dvs.,domnii Lungu,Flutur,Cusnir,Ursu,cei capacitati de Krakanici Ultrademagogul,sa se mictioneze acusica,in luna august,pe zidurile Cetatii de Scaun a Sucevei?
  Culegeti ce ati semanat,nu va mai ofuscati ca ducesa care nu gaseste closetul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *