Mopan Suceava
Actualitate

11 mai 2024: Spectacol stradal cu Păpuși Uriașe, de la ora 17:00, pe Esplanada Casei de Cultură, în cadrul programului dedicate Zilelor Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Astăzi au debutat evenimentele din cadrul programului dedicate Zilelor Teatrului „Matei Vișniec” de la Suceava. Un program de excepție, în care iubitorii artelor spectacolului și nu numai, cu siguranță, vor găsi momentul, spectacolul, expoziția, atelierul la care să își dorească să participle.

Așadar, astăzi, anunță reprezentanții teatrului sucevean, de la ora 17:00, pe Esplanada Casei de Cultură vă așteaptă un spectacol stradal cu 𝐏𝐚̆𝐩𝐮𝐬̦𝐢 𝐔𝐫𝐢𝐚𝐬̦𝐞. Acestea vor prinde viață sub atenta coordonare a The Sky – Compania de Dans și Entertainment Iași.

Durată spectacol: 2h

Păpușile uriașe sunt în permanență atracția publicului, atât copiii cât și adulții sunt încântați de frumusețea și de mărimea lor. La fiecare eveniment la care au fost prezente păpușile uriașe au impresionat prin personajele vii, pline de culoare și poveste pe care le imaginează și prin flexibilitatea de mânuire a artiștilor păpușari.

Soarele și Luna, personaje gigantice, mânuite de artiștii de la The Sky – Compania de dans și Entertainment din Iași, sunt celebre și îndrăgite de întreaga lume și își vor spune magica poveste de la înălţime, defilând pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *