Mopan Suceava
Actualitate

110 amenzi aplicate de polițiștii suceveni, într-o acțiune de supraveghere a trecerilor la nivel peste calea ferată

IPJ Suceava a transmis un mesaj de atenționară la respectarea indicatoarelor rutiere la trecerile de cale ferată, după ce, în decurs de trei zile, 29 – 31.07.2023,  polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Suceava, în cooperare cu polițiștii rutieri din cadrul IPJ Suceava, au organizat acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Cu această ocazie au fost efectuate activități de supraveghere și control la 22 treceri la nivel cu calea ferată situate în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere, preponderent pe DN2E și DN2H (în zona localităților Rădăuți, Vicovu de Jos, Gălănești).

În cadrul activităților, polițiștii au aplicat 110 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.600 lei, din care 16 pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere instalate la pasajele de cale ferată.

De asemenea au fost reținute 4 permise de conducere, 4 certificate de înmatriculare precum și trei seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *