Mopan Suceava
Actualitate

1150 de pachete cu țigări confiscate de la doi bărbați din județul Neamț, după o urmărire pe șoseaua de centură a Sucevei. Contrabandiștii au fost reținuți

În cadrul unui control efectuat în cadrul Acțiunii Blocada la data de 03.07.2023, ora 1930, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava a efectuat pe șoseaua ocolitoare a municipiului Suceava semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism.

Întrucât acesta nu s-a conformat, s-a solicitat sprijin unui alt echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, reușindu-se blocarea autoturismului după o urmărire în trafic pe șoseaua de centură.

Atât conducătorul auto cât și pasagerul dreapta față, au părăsit autoturismul in care se aflau, fugind înspre zona din proximitatea părții carosabile, fiind urmăriți însă și imobilizați de către polițiștii rutieri.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat  de 35 ani, din loc. Gherăești, jud. Neamț, iar pasagerul dreapta față a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului a foat identificată cantitatea de 11.5000 pachete de țigări, fără banderole fiscale, de proveniență extracomunitară.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Polițiștii  au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a celor doi suspecți care au fost

încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *