115700 persoane au intrat în ţară prin punctele de trecere ale frontierei în ultimele 24 de ore. Siretul şi Petea zonele cu timpii cei mai mari de aşteptare

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 184.200 persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 115.700 pe sensul de intrare şi 68.500 pe cel de ieşire din ţară şi peste 46.500 mijloace de transport, dintre care 27.700 pe sensul de intrare și 18.800 pe sensul de ieșire din țară.
Poliţia de frontieră reaminteşte că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.
Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:
 31 fapte ilegale (13 infracţiuni şi 18 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;
 au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 477.000 lei;
 valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 6.500 lei.
 nu s-a permis intrarea în ţară a 20 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 10 cetăţeni români din diferite motive legale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *