119 tablete cu conexiune la internet pentru învățământ online la Școala ” Mitropolit Iacob Putneanul”, din Putna, anunț făcut de directorul Ciprian Florentin Crețan

Profesorul Ciprian Florentin Crețan, directorul Școlii Gimnaziale ” Mitropolit Iacob Putneanul” din comuna Putna a anunțat la acest început de an că sunt  vești bune de la Școala Putna:

”Chiar dacă ne dorim să ne întâlnim cât mai repede la școală față în față, se pare că învățământul online va mai continua ceva timp! Vă anunțăm că elevii școlilor noastre vor relua școala în 2021 cu 119 tablete noi cu conexiune la internet.

Acest lucru a fost posibil prin intermediul unui contract semnat prin intermediul Primăriei Putna cu Orange (95 tablete) și a programului “Școala de acasă” (24 tablete) desfășurat de guvern.

Voi aminti și faptul că începând cu luna octombrie, fiecare dascăl din școală a primit câte un laptop (28 profesori – 28 laptopuri), pe baza unui contract semnat cu aceeași firmă de servicii mobile.

Toate dispozitivele de care am amintit dispun de conexiune nelimitată la internet de mare viteză. Împărțirea dispozitivelor se va face pe baza cererilor făcute de părinți la începutul anului școlar și vor acoperi întreg necesarul de tablete pentru clasele III-VIII! Mulțumim pentru colaborare domnului primar Coroamă Gheorghe, care a rezonat cu prioritățile acestei perioade grele pentru învățământ! La mulți ani, tuturor elevilor, profesorilor și părinților!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *