12.000 de pachete cu țigări abandonate pe frontiera verde la Vicovu de Sus. Cărăușii au fugit în Ucraina la vederea polițiștilor de frontieră. Valoarea capturii: 140.000 lei

Ieri, 1 aprilie a.c., un echipaj din cadrul  Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat, în zona localității Vicovu de Sus, un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat spre interiorul țării mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliţiştilor de frontieră, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

Au fost anunţate autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 24 colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 11.980 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de aproximativ 140.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentarea  întregii  activităţi infracţionale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *