Mopan Suceava
Educatie

12 elevi de la CN „Eudoxiu Hurmuzachi” , mobilitate Erasmus în Grecia – program de dezvoltare competențele de comunicare în limba engleză

În perioada 27 – 31 mai, un grup de 12 elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, coordonați de doamnele profesor Pogorevici Ana-Gabriela și Juravle Raluca Geanina, au participat la o activitate de mobilitate în străinătate, în cadrul  proiectului Erasmus+ nr. 2023-1-RO01-KA121-SCH-000127785 .

Activitatea s-a desfășurat în Grecia, orașul Katerini, regiunea Pieria, în parteneriat cu Școala ,,Platon”.

Această experiență inedită i-a ajutat pe elevi să își dezvolte competențele de comunicare în limba engleză, fiind puși în situații în care au interacționat cu elevii și profesorii școlii partenere. Prin activitățile organizate de cadrele didactice coordonatoare din Grecia, elevii noștri au comparat învățământul de stat și cel privat, analizând avantajele și dezavantajele fiecăruia. În afara programului școlar, elevii noștri s-au bucurat de excursii cu caracter educativ la obiective de interes cultural, având astfel oportunitatea de a asimila noi cunoștințe legate de spațiul elen și istoria sa.

Mărturiile elevilor ilustrează îndeplinirea obiectivului principal al programului Erasmus + : crearea unui spațiu european al educației.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other