Un tânăr a vrut să se sinucidă din dragoste cu pastilele de inimă ale tatălui său, la Dolhești

Vineri, 22.02.2019, la ora 15.22, polițiștii SPR 12 Preutești  au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Dolheștii, despre faptul că un tânăr de 28 ani, din aceeași localitate, a înghițit mai multe feluri de pastile, fiind conștient, dar nu răspunde și vorbește.

În urma verificărilor s-a stabilit că la 22.02.2019, în jurul orei 13.00, tânărul s-a întors din satul Dolheștii Mici de la muncă, unde a vizitat o femeie cu care are o relație, la domiciliul părinților săi din satul Dolhești Mari. Mama tânărului a declarat polițiștilor că acesta era vizibil supărat și că a mers să doarmă în camera sa.

La scurt timp a venit în vizita femeia care a anunțat incidentul, aceasta a intrat în camera tânărului, unde l-a observat pe acesta în pat conștient dar fără a se pute exprima, moment în care a solicitat echipajul medical.

Mama tânărului a mai declarat faptul că soțul ei urmează un tratament pentru inimă, astfel observând că lipsesc mai multe pastile din punga unde erau depozitate.

Tânărul a fost transportat la Spitalul din Fălticeni, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, acesta fiind diagnosticat cu „intoxicație acută medicamentoasă voluntară”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *