13.100 pachete cu țigări, găsite și confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni la Brodina, transport abandonat la granița cu Ucraina

În data de 11 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.30, grănicerii suceveni  au descoperit în zona de frontieră, pe direcția localității Ulma, un număr de 25 de colete ce conţineau  ţigări de contrabandă.

Au fost anunţate autorităţile ucrainene despre evenimentul de frontieră, în vederea efectuării cercetărilor ce se impun, conform procedurilor în vigoare.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.100 pachete de ţigări, de provenienţă Duty Free.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 153.270 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în activitatea infracțională.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.