13 amenzi însumând peste 10.000 de lei încasate de un tânăr din Bilca, care nu a oprit mașina la semnalul polițiștilor și i-a purtat pe aceștia prin tot cartierul Burdujeni

La data de 23.10.2020, ora 14:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire autovehiculului marca IVECO, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe str. Grigore Alexandru Ghica din direcția Siret către Suceava.

 Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, DN2(Suceava-Siret) și VO2P km 9, unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Conducătorul auto, C.R, de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției mun. Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20.03.2018.

De asemenea în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *