137 locuri noi de parcare în municipiul Câmpulung Moldovenesc

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură a anunțat pe pagina sa de Facebook că în orașul de la poalele Rarăului au fost date în folosință, în aceste zile, un număr de 137 locuri de parcare, prezentînd și locațiile în care au fost amenajate acestea.

” Încă 137 de locuri de parcare de domiciliu au fost finalizate în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în următoarele cartiere: ANL Bunești-41, C.A.R. Pensionari-9, în spatele Hotelului Zimbru-9, în spatele Policlinicii-23, în spatele magazinului Profi-21, în spatele cofetăriei Gioseppini-14, în spatele Bibliotecii Municipale-11, blocul de garsoniere din str. Ciprian Porumbescu-9” a transmis primarul Negură care a mai precizat că în cadrul acestei investiții s-au executat și lucrări de canalizare pentru ape pluviale, iluminat public cu leduri. Investiția în valoare de 912.000 lei fără TVA a fost finanțată din bugetul local.

Începând din anul 2016 până în prezent s-au amenajat în Câmpulung Moldovenesc  în total 754 de locuri de parcare de domiciliu între blocurile din municipiu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other