14.301 suceveni s-au vaccinat anticovid cu prima doză, 1.115 dintre ei au primit și doza a II-a. Gradul de ocupare a locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că în cursul zilei de marți, 26 ianuarie a.c., s-au  vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 1.276 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:  

–           Spital Județean Suceava – 513

–           Spital Municipal Rădăuti – 194

–           Spitalul Municipal Fălticeni – 132

–           Spital Municipal Câmpulung Mold. – 161

–           Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120

–           Spitalul Orășenesc Siret – 114

–           Centru de vaccinare Stadion Vatra Dornei – 12

Cu echipa mobilă de vaccinare in ziua de 25.ian a.c. s-a efectuat un număr de 30 vaccinări anti Sars-Cov2 la beneficiarii Centrului de dializa Fresenius.

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2  14.301 persoane cu doza I si 1.115 persoane cu doza a II – a.

Pentru data de  27 ianuarie a.c. în  Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au înscris 1.070 persoane in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava sunt deschise publicului pentru programare 8 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret, Spitalul Municipal Vatra Dornei și Sala de sport Stadion  Vatra Dornei).

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare împotriva Sars – Cov2 un număr de 5.233 persoane.

Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul orăşenesc Siret şi cel de la Stadion Vatra Dornei.

În comunicatul de presă transmis de DSP se reamintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *