14 sicrie și 23 coroane funerare făcute scrum într-un incendiu izbucnit la un magazin de pompe funebre din Fălticeni

În noaptea de joi spre vineri, pe la ora 01.35, lucrătorii Poliției municipiului Fălticeni au fost sesizate prin 112   despre faptul că la magazinul de articole funerare aparținând II Ungureanu a izbucnit un incendiu.

Magazinul este amplasat în municipiul Fălticeni strada Ana Ipătescu f.n. și are ca obiect de activitate comercializarea articolelor funerare, iar în data de 15.05.2020 în jurul orelor 01.30 în incinta magazinului a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul I.S.U. Bucovina Suceava – Detașamentul Fălticeni care a localizat și stins incendiul, cauza producerii acestuia fiind ”scurt circuit electric”.

În urma incendiului au fost distruse sau deteriorate un număr de 14 sicrie, 23 coroane funerare, echipament electronic și documente ale societății, paguba fiind estimată de persoana vătămată la suma de circa 30.000 lei.

A fost distrus și sistemul de supraveghere și stocare a imaginilor instalat în interiorul societății, urmând ca hard diskul de pe unitatea de stocare să fie ridicat pentru analizarea imaginilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiuni de „distrugere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.