144 CONTESTAȚII DEPUSE DUPĂ EXAMENUL DE TITULARIZARE

După afișarea rezultatelor la examenul de titularizare, la Inspectoratul Școlar județean Suceava au fost depuse 144 de contestații. Cele mai multe contestații au fost depuse la limba și literatura română – 24, cate 20 de contestații fiind la disciplinele limba si literatura romana, elemente de pedagogie scolara si elemente de didactica generala applicate, respectiv educatie fizica si sport. S-au mai depus 15 contestații la limba si literatura romana, pedagogia prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii.
La celelate discipline numărul contestațiilor depuse a fost semnificativ mai mic.
Potrivit calendarului examenului, contestațiile vor fi soluționate până în data de 24 iulie a.c. când se vor afișa rezultatele finale.
Reamintim că la nivelul județului Suceava, din numărul total de 607 lucrări depuse la acest examen, 132 au fost notate sub 5.00, înainte de contestații. Un număr de 227 de lucrări au fost notate între 5.00 și 6.99. Note peste 7.00, care constituie nota minimă pentru titularizare, au obținut 247 de concurenți, ceea ce reprezintă un grad de promovabilitate de 40%. A fost o singură notă de 10 obținută de Mariana Radu, de la Clubul Copiilor Gura Humorului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *