1450 de doze de vaccin împotriva COVID – 19 au ajuns în județul Suceava. Distribuirea acestora pe fiecare spital din județ

La data de 03.01.2021 Direcția de Sănătate Publică Suceava a primit de la Centrul Regional de Depozitare –CRD/Spitalul Militar Iași un număr de 290 flacoane de vaccin împotriva COVID – 19, reprezentând 1450 de doze.

Cele 1450 doze de vaccin au fost distribuite de DSP Suceava pentru faza I de vaccinare la centrele de vaccinare din spitalele din județ, astfel:

 

Spitalul Județean de Urgență Suceava 650 doze;

Spitalul Municipal Radauti 200 doze;

 Spitalul Orasenesc Campulung Moldovenesc 200 doze;

Spitalul Municipal Vatra Dornei 100 doze;

Spitalul Orasenesc Gura Humorului 100 doze;

Spitalul Municipal Falticeni 100 doze;

Spitalul Boli Cronice Siret 100 doze.

 

În conformitate cu Hotărârea C.J.S.U nr.112 din 30.12.2020 activitățile de informare și relații publice ce vizează campania de vaccinare la nivelul județului Suceava sunt asigurate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava – denumită „vocea unică”, ce va fi sprijinită de instituțiile componente din Nucleul Județean de Coordonare a Vaccinării de la nivelul județului Suceava.

Instituția Prefectului a menționat că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro

         

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *