146 angajatori, 1108 locuri de muncă la Bursa absolvenților organizată ieri de AJOFM Suceava

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți desfășurată  ieri în cele patru centre din județul nostru ale AJOFM, Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc au participat 146 de angajatori care au oferit 1108 locuri de muncă. Numărul persoanelor participante fost 12360 din care 569 au fost selectate în vederea angajării și 33 au fost încadrate pe loc.
Potrivit inspectorului superior comunicare, presă și relații publice AJOFM Suceava, Anca Capverde, angajatorii participanți la actuala ediție a bursei s-au declarat încrezători în reușita demersului de recrutare, cu excepția celor care activează în domeniul asigurărilor.
O participare inedită, în urma colaborării cu Penitenciarul Botoșani, a fost grupul de 14 persoane care urmează să se elibereze din detenție în perioada următoare. Ei au susținut interviuri cu angajatori din domeniul construcțiilor și a prelucrării lemnului. Firmele care au declarat că au candidați ce întrunesc condițiile de angajare, activează în domeniul industriei alimentare, restaurante, prelucrarea lemnului, activități de protecție și gardă, tipărire, fabricarea autovehiculelor, colectarea deșeurilor.
Directorul AJOFM Suceava, Dănuț Burgheaua a transmis că la o lună de la închiderea bursei, se vor publica rezultatele finale ale evenimentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *