15.000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși în albia pârâului Laura, la Vicovu de Sus. Contrabandiștii au scăpat dincolo de graniță

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.10, polițiştii de frontieră de la Vicovu de Sus au observat, pe albia pârâului Laura, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, mai multe colete voluminoase.

Aceștia au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Ulterior, la fața locului au fost descoperite 30 de colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 175.500  lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.