15.000 pachete de țigări descoperite de polițiștii de frontieră într-o magazie a unei case nelocuite din Falcău – Brodina

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat ieri aproximativ 15.000  pachete cu ţigări  în valoare de 175.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

 

În data de 7 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.15, polițiștii de frontieră au descoperit în zona de frontieră, pe direcția localității Falcău, județul Suceava, 15 colete care conţineau ţigări de contrabandă,  abandonate într-o anexă a unui imobil nelocuit.

În cel mai scurt timp, au fost anunţate autorităţile ucrainene despre evenimentul de frontieră în vederea efectuării cercetărilor în comun a cazului.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de  14.934 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă Duty Free.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 175.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea persoanelor implicate  în activitatea infracțională.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *