15.567 persoane din județul Suceava s-au vaccinat până ieri cu doza I de vaccin anticovid și 1.495 persoane cu doza a II-a

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că în cursul zilei de ieri 28 ianuarie, s-au vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 1.005 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea

–           Spital Județean Suceava – 400

–           Spital Municipal Rădăuți – 232

–           Spitalul Municipal Fălticeni – 126

–           Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 103

–           Spitalul Orășenesc Gura Humorului – 108

–           Spitalul Orășenesc Siret – 36

–           Centru de vaccinare Stadion  Vatra Dornei – 0

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 15.567 persoane cu doza I si 1.495 persoane cu doza a II-a.

Pentru data de  29 ianuarie a.c. pe raza județului Suceava s-au înscris 769 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare împotriva Sars-Cov2 un număr de 4.302  persoane. Sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare existând in toate centrele de vaccinare din județ.

Programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *