15 iulie, ultima zi de înscrieri la USV, sesiunea iulie 2022

Luni, 4 iulie a.c., Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) a demarat concursul de admitere 2022 pentru ciclurile de studii de licenţă şi masterat, la toate cele 11 facultăţi. Astăzi, când ne aflăm în penultima zi de înscrieri, constatăm cu entuziasm faptul că cifrele indică un record în ceea ce privește numărul candidaților, atât din țară, cât și din afara granițelor, care au optat pentru cele peste 120 de programe de studiu din oferta educațională a USV. Considerăm că această dinamică a înscrierilor reflectă încrederea de care USV se bucură în rândul tinerilor din regiunea pe care o deservește și nu numai, aspect care poate fi corelat și cu prezența constantă a universității în cele mai renumite clasamente internaționale pentru învățământul superior.

Pe această cale, îi informăm pe candidații care încă nu au reușit să se înscrie că o mai pot face până mâine, 15 iulie, la ora 16.00, on-site sau on-line, pentru specializările la care nu există probe de concurs. Toate informațiile necesare pentru procesul de Admitere 2022, cu repartizarea celor peste 6000 de locuri, bugetate și cu taxă, și informații referitoare la specificul fiecărei facultăți pot fi obţinute consultând pagina https://admitere.usv.ro/.

Pentru cei care aleg să se înscrie on-line, platforma de admitere a USV pune la dispoziție un sistem electronic de plată a taxei de înscriere, care va putea fi accesat în momentul înscrierii și încărcării documentelor în platformă.

Indiferent de facultatea sau programul de studiu pentru care vor opta, toți bobocii USV vor primi un sprijin material, constând într-un laptop sau o tabletă și o cartelă SIM cu abonament de date cu o durată de valabilitate de minim 9 luni și cu minimum 50 GB pe lună. De asemenea, primii 3 studenți înmatriculați cu taxă, la anumite programe de studiu, vor primi pentru primul an de studii burse de studii speciale, iar peste 30% dintre viitorii studenți vor primi burse lunare cu valori cuprinse intre 600 și 1100 lei pe lună, timp de 12 luni.

Subliniem faptul că, pentru a deveni studenți ai USV, candidații admiși trebuie să depună cererea de înmatriculare cel târziu până la data de 27 iulie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *