158 de suceveni vaccinați anticovid ieri în județul Suceava. Pentru azi s-au inscris 961 persoane (dintre care 888 pentru rapel), toate cu vârsta peste 65 ani sau cu boli cronice

Direcția de Sănătate Publică  a județului Suceava a anunțat  că în cursul zilei de ieri, 07 februarie a.c  s-au  vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2  158 persoane (140 doza I cu vaccin Moderna si 18 doza a II-a cu vaccin Pfizer BioNtech ), distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:

 – Spital Județean Suceava – 88

– Spital Municipal Fălticeni – 60

 – Spitalul Orășenesc Gura Humorului – 10.

 Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva SarsCov 2 – 21.743 persoane cu doza I si 3.766 persoane cu doza a II-a.

Pentru data de 8 februarie a.c. pe raza județului Suceava s-au înscris 961 persoane (dintre care 888 pentru rapel) cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

Se reamintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *