Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

18-22 decembrie, cinci zile de colinde și momente artistice la Târgul de Crăciun din municipiul Suceava. Programul spectacolelor

Începând cu 18 decembrie, Târgul de Crăciun organizat în centrul Sucevei va răsuna de colinde tradiționale, cântece de iarnă și multe momente artistice speciale. Timp de cinci zile (18 – 22 decembrie),magia sărbătorilor de iarnă cuprinde municipiul Suceava în sunet de colindă.

Redăm programul concertelor, transmis de organizatori:
„Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar în așteptarea Crăciunului, Primăria Municipiului Suceava în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Județean Suceava și Școala Populară de Artă ”Ion Irimescu” – Suceava au pregătit în cadrul Târgului de Crăciun Suceava în perioada 18 – 22 Decembrie, o serie de concerte de colinde tradiționale românești și cântece de iarnă, susținute de elevi și profesori din Municipiul Suceava.

Așadar, vă invităm în perioada 18 – 22 Decembrie, să vă bucurați de atmosfera sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun Suceava din Piaţa 22 Decembrie, Suceava.

Programul concertelor este următorul:

18 decembrie:

Ora 15:30

19 decembrie:

Ora 16:00

20 decembrie:

Ora 16:00

21 decembrie:

Ora 15:50

22 decembrie:

Ora 16:00

Vă așteptăm cu bucurie să petrecem împreună momente speciale în atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă și vă urăm cu drag Crăciun Fericit!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *