19 premii obținute de elevii suceveni la Olimpiada Națională din aria curriculară Tehnologii și la faza națională a Concursului pe meserii

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis rezultatele obținute de elevii suceveni la Olimpiada Națională din aria curriculară Tehnologii și la Concursul pe meserii pentru învățământ profesional – faza națională.

Redăm listele cu rezultatele obținute de elevii suceveni:

Olimpiada la disciplinele din aria curriculară Tehnologii – faza națională

Faza națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii s-a desfășurat în perioada 22-26 aprilie 2019, fiind organizată în 10 județe pe 11 domenii / discipline. Din județul Suceava au participat 24 elevi din clasele a XI-a și a XII-a liceu tehnologic și 15 elevi din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a, care au obținut 2 premii I, 3 premii II, 3 premii III și 6 mențiuni.

Concursul pe meserii pentru învățământ profesional – faza națională

Faza națională a Concursului pe meserii pentru învățământ profesional s-a desfășurat în perioada 22-26 aprilie 2019, fiind organizat în 4 județe pe 5 calificări profesionale. Din județul Suceava au participat 5 elevi din clasa a XI-a învățământ profesional, care au obținut: 1 premiu II, 1 mențiune și 1 Premiu special.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *