Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2018/09/saptamana-bobocului.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

2 – 11 OCTOMBRIE 2018 – SĂPTĂMÂNA BOBOCULUI LA UNIVERSITATEA „ŞTEFAN CEL MARE” SUCEAVA, PROGRAMUL EVENIMENTELOR

În perioada 2 – 11 octombrie 2018 „bobocii” Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava au parte de un program special pregătit de Asociației Studenților din Universitatea Suceava susținut de USV și Casa de Cultură a Studenților.
Proaspeţii studenţi vor primi în data de 2 octombrie ghidul de prezentare al universităţii, după care pot participa la o seară de folk. În perioada 3 – 5 octombrie mai marii lor colegi le vor face turul universităţii.
În cadrul proiectului vor avea loc întâlniri de socializare, seară de film, conferinţă pe tema voluntariatului, un târg al organizaţiilor dar şi o vânătoare de comori în campusul instituţiei.

Please follow and like us:

2 comentarii la „2 – 11 OCTOMBRIE 2018 – SĂPTĂMÂNA BOBOCULUI LA UNIVERSITATEA „ŞTEFAN CEL MARE” SUCEAVA, PROGRAMUL EVENIMENTELOR

 • 25 septembrie 2018 la 16:55
  Permalink

  Da, la USV saptamana e mai lunga decat obisnuit, are 10 zile. Probabil pentru ca asa cere traditionalul romanesc …treasure hunt. Ce ti-e si cu studiile astea superioare de masa de azi!

  Răspunde
 • 26 septembrie 2018 la 7:12
  Permalink

  Sunteți cam nedrept,domnu Gibs! Trebuia să așteptați un pic, să iasă domnul F.,cel mai mare gornist al Herzogthum Bukowina,să anunțe precum că,da,avem un șomaj robust,de peste 5%,în siajul mărețului județ Teleorman,suntem fruntași pe țară,da,avem salariul mediu brut mai mic decât în județele Botoșani si Vaslui,ceea ce arată foarte clar și expresiv că investițiile în industria grea a festivalurilor cu pilonul său principal industria BRC din șanțul Cetății încă nu este profitabilă,urmand să devină abia după aplicarea planului în 3,14 puncte al Întemeietorului,recent devoalat în gazeta sa de perete…
  In context,puteați plasa și acest frumos succes încă neanunțat la goarna vestirilor de toamnă,cel al săptămânii bucovinene de 10 zile,astăzi și mâine,amin!
  Soluția fiind,desigur,ctitorirea unor noi festivaluri de ramură.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *