2 elevi de la Școlile Gimnaziale nr.8 și nr. 4 din Suceava, confirmați cu covid. Învățământ cu prezență fizică suspendată la școli din Suceava, Iacobeni și Vicovu de Sus, precum și la o grădiniță din Milișăuți

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis situația cazurilor confirmate cu Covid în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava. cazuri confirmate astăzi, 1 martie 2021.

Au fost confirmați cu Covid 2 elevi de la învățământul primar: Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava.

De asemenea, în rândul personalului angajat s-a confirmat îmbolnăvirea pentru  o educatoare de la Grădinița cu Program Normal  Milișăuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți și un angajat   personal nedidactic la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava.

Cu activitatea în rezență fizică suspendată ( participare online)  sunt o grupă de grădiniță la Grădinița cu program Normal  Milișăuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți, 3 clase de învățământ primar: Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Școala Gimnazială ”Liviu Suhar” Iacobeni (învățătoarea este contact) și o clasă de învățământ liceal: Liceul Tehnologic ” Ion Nistor” Vicovu de Sus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *