2 elevi și 3 cadre didactice nou confirmați cu covid în județ. Elevii sunt de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat astăzi alte două cazuri de elevi infectați cu covid la noi în județ. Este vorba despre 2 elevi de la învățământul liceal din Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava și Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

De asemenea, au fost confirmate alte trei cazuri de infectare la personal angajat al unităților de învățământ din județ: un  învățător la Școala Gimnazială Moara Nică, un angajat personal didactic auxiliar la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni și un alt angajat personal nedidactic la  Grădinița cu Program Prelungit Poiana Stampei – structură a Școlii Gimnaziale Poiana Stampei.

S-a decis suspendarea activității în prezență fizică și trecerea la învățământul online la 3 clase, respectiv: o clasă de învățământ primar: Școala Gimnazială Moara Nică; o grupă de grădiniță la Grădinița cu Program Prelungit Poiana Stampei – structură a Școlii Gimnaziale Poiana Stampei și o clasă de învățământ liceal (clasa a XII-a) la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *