2 elevi și 5 cadre didactice infectate cu covid în școlile din județ, în ultimele 24 de ore. Cazurile sunt înregistrate la unități de învățământ din Suceava, Fundu Moldovei, Liteni și Gura Humorului

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că de ieri până astăzi au fost confirmate 2 cazuri de elevi infectați cu covid, amândoi din învățământul primar. Unul dintre aceștia este elev al Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” din municipiul Suceava iar al doilea învață la Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” din Fundu Moldovei.

De asemenea au mai fost înregistrate 5 cazuri noi de infectare cu covid în rândul personalului angajat din învățământul preuniversitar sucevean: o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindelul” din municipiul Suceava; un învățător de la Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” din orașul Liteni; un profesor din învățământul gimnazial de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din municipiul Suceava și un alt profesor de gimnaziu de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești. A mai fost confirmat cu infectare covid și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Școala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului.  

S-a decis suspendarea activității didactice cu prezență fizică a elevilor, aceasta  urmând să se desfășoare online,  la 3 clase de învățământ primar: Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei, Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” din Liteni precum și la  2 grupe de grădiniță: GPP ”Prichindel” Suceava, a anunțat inspectorul școlar general al IȘJ, profesorul Grigore Bocanci.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *