ActualitateEvenimente

2 iunie 2023, zi mare pentru comuna Vicovu de Jos. Va fi inaugurat Centrul Cultural ”Sofia Vicoveanca”

Primarul comunei Vicovu de Jos, Vasile Țugui a anunțat că în ziua de vineri, 2 iunie 2023, va fi inaugurat Centrul Cultural ”Sofia Vicoveanca”, pe locul vechiului cămin cultural, mistuit de un incendiu cu mulți ani în urmă. Un eveniment așteptat de toți vicovenii și nu numai, o clădire modernă, încăpătoare, așa cum se cuvine pentru aceste timpuri.

 

”O mare dorință este pe cale să fie îndeplinită!

VINERI, 02 IUNIE 2023 o zi de sărbătoare creștină devine și o zi de mare sărbătoare pentru comunitatea noastră.

VINERI, 02 IUNIE 2023, începând cu ora 12:30, vă invităm pe toți, vicoveni de acasă și din lumea întreagă, precum și toți cei care, doriți să ne fiți alături la această mare bucurie a comunității noastre, la inaugurarea CENTRULUI CULTURAL „Sofia Vicoveanca”!

Este ziua cea mai potrivită să îmbrăcăm costumele populare măiestrite cu grijă şi migală sau păstrate cu sfințenie de la înaintaşii noştri, în lada de zestre.

Merităm, după atâta aşteptare, să sărbătorim cum se cuvine o astfel de realizare.

Anul acesta avem ce sărbători, așa că ZILELE VICOVULUI se vor desfășura de joi, 1 iunie, până luni, 5 iunie …..ziua și inaugurarea…. ziua și bucuria de a fi împreună!

Reuşim împreună, ne bucurăm împreună!

Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de  primarul comunei Vicovu de Jos, Vasile Țugui.

În zilele următoare vom prezenta și programul manifestărilor care se vor desfășura în Vicovu de Jos cu acest prilej deosebit.

Să nu uităm că, dacă în ziua de vineri 2 iunie, este sărbătoarea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, despre care toți vicovenii, dar mai ales copiii, știu că ”încălzește apele”, pe 4 iunie este sărbătoarea cea mare a Vicovului de Jos:  Pogorârea Sfântului Duh  – Duminica Mare sau Rusaliile, zi de mare hram al bisericii din comună,

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other