20 de tone de fân, două anexe și alte bunuri mistuite de foc, într-un incendiu la o gospodărie din localitatea Păltinoasa

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, ieri, 24 septembrie 2020, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Păltinoasa.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodărești, construite din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, dar și la alte două locuințe, aflate în imediata vecinătate.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:10.

Au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 20 de tone de fân și s-au degradat pereții și tavanul magaziei, scule electrice și mecanice și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, lt. Alin GĂLEATĂ.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *