2000 de combinezoane trimise de la Suceava la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Gheorghe Flutur, președinte CJ Suceava: ”Spitalul Județean din Suceava are acoperit necesarul pentru mai multe zile”

Președintele Consiliului Județean Suceava  Gheorghe Flutur   și coordonatorul activității Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântu Ioan cel Nou” Suceava, gen. (r) Ionel Oprea, s-au pus astăzi de acord pentru ca 2000 de combinezoane să fie trimise la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț la cererea managerului interimar, dr.  Daniela Marcoci.

”Sprijinul acordat se dorește a fi un gest de solidaritate față de vecinii noștri care, ca și noi, sunt mobilizați pentru stăvilirea răspândirii COVID-19 și duc o luptă dură pentru salvarea de vieți în timpul pandemiei provocate de SARS-CoV-2. La acest moment unitatea medicală nemțeană are nevoie urgent de combinezoane în timp ce Spitalul Județean din Suceava are disponibile un număr care acoperă necesarul pentru mai multe zile”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *