202 oameni infectați cu coronavirus, internați în spitalele din Suceava și Rădăuți

131 bolnavi COVID în Spitalul județean, din care 7 în ATI, 3 fiind ventilați mecanic. 71 de bolnavi covid la Spitalul Rădăuți, în total 202 oameni îmbolnăviți de acest virus .Se mai adaugă la aceștia 121 de pacienți suspectați de coronavirus care sunt internați în cele două spitale, cele mai importante unități spitalicești din județul Suceava. Sunt informații relevante și, ceea ce este mai important, reale, putând fi verificate oricând la cele două spitale.

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat în comunicatul de presă de astăzi, 3 august, că din totalul celor 513 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 131 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 114 pacienți sunt în zona tampon și 114 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 131 pacienți diagnosticați Covid- 19, 82 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 42 forme ușoare, iar 7 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 71 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Astăzi, 03.08.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3846 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externată 1 persoană declarată vindecată.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 33640 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 126 de persoane.

La această dată se află în carantină 345 de persoane pe teritoriul județului Suceava.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 40 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 26 au câte un caz în evoluție, 32 au sub cinci cazuri în evoluție, 10 au sub zece cazuri în evoluție iar 6 au peste zece cazuri în evoluție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *