209 cazuri covid active în județ, 57 localități fără covid, 3 decese covid noi la Vama, Stulpicani și Câmpulung Moldovenesc

Astăzi, 8 martie 2022, în județul Suceava sunt 209 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, în ultimele 24 de ore fiind declarate vindecate 137 persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 57 au 0 cazuri, 30 are un caz în evoluție, 20 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 2 au peste zece cazuri în evoluție. Situația covid pentru fiecare localitate din județ este prezentată în harta și tabelul care însoțesc articolul.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 5 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 20 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă de referință au decedat 3 persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19 la Vama, Stulpicani și Câmpulung Moldovenesc.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din  județul Suceava este de 56 (din care 7 copii) iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19, internate, este de 26.

Datele înscrise în prezentul comunicat sunt reieșite din situațiile oficiale întocmite și transmise de către instituțiile competente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *