22 martie, Ziua Internaţională a Apei: activităţi de educaţie muzeală la Muzeul de Științele Naturii Suceava

Muzeul Bucovinei din Suceava continuă seria de proiecte de educaţie muzeală cu activităţi dedicate Zilei Internaţionale a Apei, pe data de 22 martie 2019, la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava. Tema propusă în acest an este „Să învăţăm să preţuim apa – cea mai importantă resursă a planetei”. În data de 22 decembrie 1992 s-a stabilit la Rio de Janeiro, în cadrul Conferinţei pentru Mediu şi Dezvoltare a Naţiunilor Unite, ca în ziua de 22 martie să fie sărbătorită Ziua Mondială a Apei, ca un semnal de alarmă cu privire la cât de periculoasă poate fi poluarea apei pentru ecosisteme şi pentru viaţă.

În acest an se atrage atenţia asupra absenţei apei în anumite zone ale lumii, punându-se în pericol viaţa atât a oamenilor cât şi a plantelor şi a animalelor.

Specialiştii Muzeului de Ştiinţele Naturii aşteaptă publicul, în data de 22 martie 2019,  la activităţi şi discuţii pentru a   învăţa   împreună   despre  apă   şi   metodele   de economisire a apei dar şi despre alte subiecte legate de temă.

Informaţii suplimentare şi programări: la Muzeul de Ştiinţele Naturii, telefon 0230-213775.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *