2,3 kilometri de drumuri în Putna vor fi modernizate prin Programul Anghel Saligny. Alți 2,2 kilometri prin CNI. Investiții de 3 milioane de euro anunțate de primarul Gheorghe Coroamă

Primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă, a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, împreună cu ministrul Attila Cseke un contract de finanțare pentru modernizarea a încă 2,3 km drumuri comunale prin Programul Național Anghel Saligny.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul Gheorghe Coroamă, care a arătat că, în continuare, alți 2,2 km de drumuri din comuna pe care o gospodărește  vor fi reabilitați de către Compania Națională de Investiții, obiectiv pentru care va fi organizată licitația in zilele ce urmează.

El a mai spus că un alt proiect pentru care Guvernul României a aprobat finanțarea in aceste zile urmărește DIGITALIZAREA LA NIVELUL U.A.T. PUTNA, obiectiv menit in primul rând să facă mai eficientă activitatea în relația cu cetățenii și nu doar atât.

”Valoarea acestor proiecte se ridică la peste 3 milioane euro. Mai sunt și alte proiecte care vor intra la finanțare în perioada următoare, foarte necesare pentru dezvoltarea localității, despre care vom vorbi la timpul potrivit. Cu Doamne-ajută!” este mesajul transmis de primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other