236 cazuri covid active în județ, 55 localități fără covid. Doar comuna Coșna a mai rămas în scenariul roșu

Astăzi 7 martie 2022, în județul Suceava sunt 236 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, în ultimele 24 de ore fiind declarate vindecate 21 persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 55 au 0 cazuri, 32 are un caz în evoluție, 17 au sub cinci cazuri în evoluție, 6 au sub zece cazuri în evoluție iar 4 au peste zece cazuri în evoluție. Singura localitate rămasă în scenariul roșu este comuna Coșna. Situația covid pentru fiecaare localitate din județ este prezentată în tabelul și harta care însoțesc articolul.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 7 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 12 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă de referință au decedat 0 persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din  județul Suceava este de 69 (din care 7 copii) iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19, internate, este de 28.

Datele înscrise în prezentul comunicat sunt reieșite din situațiile oficiale întocmite și transmise de către instituțiile competente.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *