24 de cupluri de aur sărbătorite azi la Primăria Suceava. Cupa de șampanie a fost oferită de primarul Ion Lungu la Zona de Agrement Tătărași, care s-a redeschis oficial tot astăzi

Astăzi, la sediul Primăriei municipiului reședință de județ au fost sărbătorite 24 de cupluri ”de aur”, suceveni care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a fost încă odată ”nașul” simbolic al celor invitați, care au primit diplome aniversare, buchete de flori, felicitări, cuvinte calde, sărutări pe obraji și strângeri de mână. A urmat și un moment de destindere, cele 24 de cupluri fiind invitate în zona de agrement Tătărași, unde au mers cu un autobuz pus la dispoziție de municipalitate. Acolo s-a desfășurat componenta mai puțin oficială a evenimentului, sărbătoriții ciocnind o cupă de șampanie cu primarul municipiului.

”Astăzi am sărbătorit 24 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În ultimii 15 ani am sărbătorit 1397 de cupluri. Ceremonia a avut loc la Primăria Municipiului Suceava, după care ne-am deplasat la Zona de Agrement Tătăraşi unde s-a servit o cupă de şampanie cu ocazia acestui eveniment”, a transmis pe contul de facebook al său, primarul Ion Lungu.

De menționat că începând de astăzi s-a deschis oficial Zona de Agrement Tătăraşi pentru acest an. Ion Lungu a apreciat faptul că sărbătoriții au fost foarte încântați de această zonă de agrement pe care mulți dintre ei nu au vizitat-o şi au promis că vor reveni împreună cu familiile pentru recreere, să asculte, în zile de duminică muzică de promenadă oferită de fanfara municipiului sau pentru un picnic.

Primarul municipiului Suceava a anunțat că municipalitatea va monta în acest an, după aprobarea bugetului, în zona de agrement Tătărași trei tiroliene pentru copii şi adulți în aşa fel încât această zonă şi mai atractivă și mai atractivă..
”La  mulți ani tututor sărbătoriților de azi care au împlinit 50 de ani de căsătorie!” a transmis în final primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *