Evenimente

24 iulie „Ziua Poliției de Frontieră Române”, 16 poliţişti de frontieră înaintaţi în grad pentru merite excepţionale

În data de 24 iulie 2019, Poliția de Frontieră Română aniversează 155 ani de existență instituțională.

La nivelul ITPF Sighetu Marmației, momentul a fost marcat prin avansarea înainte de termen, pentru merite excepționale în atingerea unor obiective în activitatea profesională, a 16 polițiști de frontieră.

 Ziua de 24 iulie este un simbol în viața polițiștilor de frontieră. Este momentul în care cele două regimente ale Moldovei și Ţării Româneşti, cu atribuții la frontiere, s-au unificat.

Ca în fiecare an, la data de 24 iulie, Poliția de Frontieră Română îşi aniversează ziua instituțională, recunoscându-și şi cinstindu-și astfel înaintașii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de țară și poporul român.

Această zi de sărbătoare, reprezintă un prilej pentru a fi recompensate acțiunile desfășurate de proprii lucrători, în îndeplinirea atribuțiilor specifice la frontiera României.

Cu această ocazie, 16 polițiști de frontieră au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de termen, pentru merite excepționale în atingerea unor obiective în activitatea profesională.

Din cei 16 polițiști de frontieră avansați, 6 sunt ofițeri (3 de pe raza județului Maramureș, 2 ofițeri din Satu Mare și 1 din Suceava), iar 10 agenți de poliție (5 agenți de pe raza județului Maramureș, 3 agenți din Satu Mare și 2 din Suceava).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *