Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

25 de Cupluri de Aur, sărbătorite duminică, 26 martie, la Vicovu de Sus. Festivitatea va fi urmată de un concert de pricesne

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a anunțat că duminică, pe 26 marie, a.c., la casa de Cultură din Laura – Vicovu de Sus, a avea loc festivitatea de omagiere a cuplurilor de vicoveni care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Este a doua ediție a acestui frumos eveniment organizat de Primărie sub egida ”Nunta de Aur – 50 de ani de poveste!

”Suntem onorați ca și în acest an să sărbătorim alături de dumneavoastră și totodată să ne arătăm aprecierea și respectul pe care-l purtăm cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie în perioada aprilie 2022- martie 2023”, a transmis primarul Vasile Iliuț, El a arătat că la prima ediție a acestei manifestări, cea de anul trecut, au fost sărbătorite 120 de cupluri de aur, anul acesta, alte 25 de cpluri de vicovence și vicoveni vrednici atingând cifra rotunda a jumătății de veac de conviețuire și iubire necondiționată.

Evenimentul emoționant va începe la ora 16.00, în sala Sasei de Cultură Vicovu de Sus, sărbătoriții fiind așteptați cu diplome aniversare, buchete de flori, dar și cu câte un mic cadou material oferit de Primăria orașului.

Va urma un Concert de Pricesne (cântece religioase), aflat de asemenea la a doua ediție, oferit de tineri interpreți din Vicovu de Sus, invitat special fiind cunoscuta artistă Oana Bozga Pintea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *